Laurierzeep / Oerzeep Aleppo

 In de stad Aleppo in Syrië is de productie van de 'Moeder der Zepen' al 4000 jaar of langer onveranderd gebleven. Een weldaad voor het hele lichaam, inclusief haar en tanden. Voor Jong en Oud! Je lichaam voelt zacht en maakt crèmes overbodig, dit komt omdat deze zeep je p.h. waarden herstelt. Speciaal aanbevolen bij huid problemen.

De kruisvaarders brachten in 1254 deze zeep mee naar Marseille en hebben haar geprobeerd na te maken. Deze zeep is goed maar niet te vergelijken.

De echte Aleppozeep verenigt de zachtheid van olijfolie en de helende kracht en delicate geur van laurierbes, geeft de zeep een niet geëvenaarde kwaliteit. Laurierolie heeft een bacterie werend, een schimmel dodend en een antivirale werking. Het is zelfs pijnstillend.

De Aleppo-zeep mag gebruikt worden voor heel het lichaam. Gebruik de zeep als tandpasta en voorkom tandvlees ontstekingen, ze bevordert zelfs de genezing van aften. Het smaakt romig en geeft een prettig en langdurig schoon gevoel. Hoewel je gelijk de zachtheid voelt na gebruik, heeft ons lichaam een herstel periode nodig. Voor nat scheren is geen beter product.

De Zeep is vegetarisch.

Minder geschikt voor chemisch behandeld haar!

De stukjes Zeep zijn handvervaardigd en verschillen in gewicht. 150 / 170 Gram per Zeepje.

10 bestellen is 11 ontvangen!!!

€ 5,50 p.st.

=====================================================================

Witte Olijfolie Zeep uit Libanon

100% Natuurlijke Handgemaakte Vegetarische Witte Olijfolie Zeep. Gelijk aan de Oerzeep wordt deze Zeep ook gemaakt volgens een eeuwen oude traditie. Uiteraard zéér geschikt voor verzorging van het gehele lichaam. Ook om het haar te wassen, niet te vergeten nat scheren en tanden poetsen. 


Er zijn 2 soorten Olijfolie Zeep in Libanon, bekend als Baladi. (Locale Zeep) De Groene soort welke is gemaakt van Olijfpulp en de Witte soort welke is gemaakt van 1ste klas Olijfolie. De Traditionele productie is simpel. Grote vaten, een warmte bron, zout en caustic soda. De Olijfolie wordt 6 uur lang gekookt en geroerd voor een juiste consistentie. De vloeibare Zeep wordt op een vloer gestort en moet minimaal 1 nacht uitharden voordat deze in blokken wordt gesneden. Vervolgens moet de Zeep nog 1 maand drogen bij woestijn klimaat.

Minder geschikt voor chemisch behandeld haar!

De stukjes Zeep zijn handvervaardigd en verschillen in gewicht. 170 / 190 Gram per Zeep.

10 bestellen is 11 ontvangen!!!

€ 5,50