Voorwaarden

Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. We hanteren een betalingstermijn van 7 dagen na ontvangst van de bestelling. Wanneer na het verstrijken van dit termijn nog geen betaling is ontvangen zullen we contact met u opnemen. Dat kan telefonisch zijn of per email. Indien u niet voldoet aan de nieuwe voorgestelde betalingsvoorwaarden gaan wij extra kosten in rekening brengen. 
Ook gaan we de factuur uit handen geven.

Bij verzending streven we er naar om u bestelling zo spoedig mogelijk te versturen. Indien u geen keuze maakt op welke manier het pakje verzonden moet gaan worden dan kiest Oermoeder de 5,75 van DHL. Oermoeder is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens verzending. Tegen een meerprijs kunt u dit risico verzekeren. Mocht u dit willen kunt u dat aangeven bij de bestelling. Dit geld voor binnenlandse en internationale zendingen.

Onze producten worden met veel zorg verpakt. En omdat wij zuinig zijn op Moeder aarde recyclen wij verpakkingsmateriaal.

Producten kunnen niet worden geretourneerd.

Wij zijn niet aansprakelijk voor druk en/of typefouten waardoor een verkeerde prijs wordt weergegeven. Oermoeder is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door verkeerd en/of onredelijk gebruik van de producten.