Biologische Spirulina


Spirulina is een oeroud blauwgroen spiraalvormig algje dat behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen en mineralenbronnen ter wereld. Een regelmatig gebruik van spirulina zorgt voor een verbetering van tal van lichaamsprocessen waardoor het lichaam zich ontdoet van afvalstoffen en deze volgens de normale wegen afvoert. Anderzijds kan spirulina het lichaam mee helpen te herstellen na ziekte of bij een ongezonde levensstijl. Daarnaast kan men spirulina natuurlijk ook inzetten om verder te versterken en te optimaliseren in prestaties. Spirulina voorziet ons, mens en dier, van meer dan 50 vitale voedingsstoffen die 
noodzakelijk zijn voor onze gezondheid:

* vitamine B-complex (waaronder het belangrijke B12)
* vitamine A, D, E
* mineralen als calcium, ijzer, magnesium en zink
* natuurlijke pigmenten als carotenoïden (oranje), xanthophyllen (geel)
phycocyanine (blauw), chlorofyl (groen)
* onverzadigde vetzuren (o.a. gamma-linoleenzuur)
* enzymen en alle 8 essentiële aminozuren die eiwitten vormen

Weinig stoffen in de natuur zijn zo kompleet opgebouwd en ook nog zo direct beschikbaar qua verwerking door het menselijk lichaam. Met een mooie term samengevat: de biobeschikbaarheid van spirulina is uitzonderlijk en zorgt dus voor een zeer goede opname van de inhoudstoffen.

Voor iedereen die wat meer energie of weerstand kan gebruiken. Daarnaast zijn er veel mensen die wat meer voedingsstoffen zouden kunnen gebruiken zoals ouderen, (top)sporters, chronisch zieken, rokers, alcohol-verslaafden, mensen met een hoge werkstress of een slecht eetpatroon, zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Zelfs mensen die al fit en gezond zijn zouden eigenlijk 2 x per jaar een kuurtje spirulina moeten doen om te ontgiften, bij te tanken en gezond te blijven.

Dosering: Eerste week 2 tabletten per dag, Tweede week 2 x 2 tabletten per dag en zo per week vermeerderen tot de gewenste dosering is bereikt.

Aanbevolen dosering: 4 tot 6 tabletten per dag.

120 Tabletten
€ 7,95