Oerzeep

In de stad Aleppo in Syrië is de productie van de 'Moeder der Zepen' al 4000 jaar of langer onveranderd gebleven. Een weldaad voor het hele lichaam, inclusief haar en tanden. Voor Jong en Oud! Je lichaam voelt zacht en maakt crèmes overbodig, dit komt omdat deze zeep je p.h. waarden herstelt. Speciaal aanbevolen bij huid problemen. De kruisvaarders brachten in 1254 deze zeep mee naar Marseille en hebben haar geprobeerd na te maken. 
Deze zeep is goed maar niet te vergelijken.

De echte Aleppozeep verenigt de zachtheid van Olijfolie en de helende kracht en delicate geur van Laurierbes, geeft de zeep een niet geëvenaarde kwaliteit. Laurierolie heeft een bacterie werend, een schimmel dodend en een antivirale werking. Het is zelfs pijnstillend.

De Aleppo zeep mag gebruikt worden voor heel het lichaam. Gebruik de zeep als tandpasta en voorkom tandvlees ontstekingen, ze bevordert zelfs de genezing van aften. Het smaakt romig en geeft een prettig en langdurig schoon gevoel. Hoewel je gelijk de zachtheid voelt na gebruik, heeft ons lichaam een herstel periode nodig. Voor nat scheren is geen beter product.

De Zeep is Veganistisch.
Minder geschikt voor chemisch behandeld haar!
De stukjes Zeep zijn handvervaardigd en kunnen 
verschillen in grootte. 

Alle Zeepjes komen met touwtjes en info papier.

10 bestellen is 11 ontvangen!!!
€ 4,95 p.st.